ΠΕΤ-ΟΤΕ  •  Βερανζέρου 34 Αθήνα, Τ.Κ 10432  •  Τηλεφωνικό κέντρο: 2105241576 - 9  •  Fax: 2105229150  •  E-mail: info@petote.gr
Καλό Πάσχα!

Οι άγιες μέρες των γιορτών του Πάσχα ας φέρουν σε όλες τις οικογένειες των συναδέλφων κάθε καλό. Κι ας ευχηθούμε καλή Ανάσταση και στον καθένα ξεχωριστά, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία. Στους καιρούς που ζούμε και αυτά είναι σημαντικά... Και η Υγεία!

Χρόνια Πολλά!

38η Σ.Α. ΠΕΤ ΟΤΕ

Εδώ θα δείτε όλη τη δράση της ΠΕΤ ΟΤΕ στην 38η Συνέλευση Αντιπροσώπων της ΠΕΤ ΟΤΕ στην Τέμενη Αιγίου το διήμερο 10-11 Φεβρουαρίου 2018. Δείτε ΕΔΩ τον Διοικητικό Απολογισμό, ΕΔΩ το Πρόγραμμα Δράσης κι ΕΔΩ το κεντρικό ψηφισμα.

Πολιτισμός - ελεύθερος χρόνος

Δείτε ΕΔΩ τη σελίδα της πολιτιστικής ένωσης εργαζομένων ΟΤΕ της Ομοσπονδίας που είναι οργανωμένα όλα τα πολιτιστικά κέντρα του ΟΤΕ σ' όλη την Ελλάδα. Και γιατί πρέπει να μας ενδιαφέρει ο πολιτισμός; Γιατί είναι το μόνο οξυγόνο στις μέρες μας, η μοναδική διέξοδος δημιουργίας... Δείτε κι ΕΔΩ τα νέα του ΟΠΑΚΕ. Και ΕΔΩ βρείτε τα ξενοδοχεία που συνεργάζονται με τον ΟΠΑΚΕ και επωφεληθείτε από τις καλύτερες τιμές...

Online...
Έχουμε 18 επισκέπτες συνδεδεμένους
Φωνή των Τεχνικών τ. 271

Αυτό ΕΔΩ είναι το προηγούμενο φύλλο 271. Κι ΕΔΩ δείτε το φύλλο 270, ΕΔΩ το 269, ΕΔΩ  το  268, ΕΔΩ το 267, ΕΔΩ το 266, ΕΔΩ το 265, ΕΔΩ το 264, ΕΔΩ το 263, ΕΔΩ το 262. ΕΔΩ το 261, ΕΔΩ τ. 261, ΕΔΩ το τ. 260, ΕΔΩ το 259, ΕΔΩ το 258, ΕΔΩ το 257, ΕΔΩ το τ. 256,  ΕΔΩ τ. 255, ΕΔΩ το τ. 254, ΕΔΩ το τ. 253, ΕΔΩ το τ. 252,  ΕΔΩ το  τ. 251, ΕΔΩ το τ. 250, ΕΔΩ  το τ .249,  ΕΔΩ το τ. 248,  ΕΔΩ το τ. 247. Γίνετε εσείς οι ζωντανοί ανταποκριτές μας. Στείλτε μας τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στον εργασιακό σας χώρο στο e-mail foni@ondsl.petote.gr  Η ενημέρωση είναι δύναμη!

Και ξαφνικά πήγαμε ΕΟΠΠΥ

Από 1η Μαϊου του 2011 οι εργαζόμενοι του ΟΤΕ περάσαμε στον ΕΟΠΠΥ. Τι είναι αυτό το ταμείο; Δείτε ΕΔΩ. Τι πρέπει να κάνουμε για να βγάλουμε νέο συνταγολόγιο. Δείτε ΕΔΩ. Πού μπορούμε να βρούμε τους νέους συμβεβλημένους γιατρούς. Δείτε ΕΔΩ κι ΕΔΩ. Δείτε τη σχετική εγκύκλιο που μας βάζει στο ΕΟΠΠΥ ΕΔΩ. Δείτε ΕΔΩ πώς βάζουμε φύλλα στο βιβλιάριο ασθενείας.

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων...
Ενημέρωση από ΟΜΕ

Δείτε ΕΔΩ τα νέα της ΟΜΕ ΟΤΕ μέσα από το Sie της. Κι ΕΔΩ στο Fecebook

Ο Νόμος 1264/1982

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρο το Νόμο 1264/1982 για τις συνδικαλιστικές ελευθερίες...

Συλλογική Σύμβαση Εργασίας

Δείτε ΕΔΩ την Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας που υπέγραψε η ΟΜΕ ΟΤΕ και είναι σε ισχή...

Αρχική σελίδα

48ωρη απεργία! Μεγάλη συμμετοχή, πρώτη μέρα…

Η συμμετοχή στην 48ωρη απεργία της ΟΜΕ ΟΤΕ, σύμφωνα με εκτιμήσεις αντικειμενικών παρατηρητών και τα στοιχεία της Ομοσπονδίας ήταν πολύ καλή σε όλη την Ελλάδα. Όπως επίσης και η συγκέντρωση και πορεία ;vς το υπουργείο Εργασίας.

Με τη μαζική συμμετοχή τους οι εργαζόμενοι στον Όμιλο ΟΤΕ έδειξαν τη δύναμη και την πυγμή τους και έστειλαν ένα σαφές μήνυμα στη Διοίκηση του ΟΤΕ: Να δείξει σωφροσύνη και να υπογράψει μια ΣΣΕ που θα δίνει στους εργαζόμενους όσα έχουν στερηθεί τα τελευταία χρόνια λιτότητας…

 

Πανέτοιμοι μπροστά στην 48ωρη απεργία της ΟΜΕ ΟΤΕ

 

Κατεβάστε απο εδώ την ανακοίνωση

 

Συμμετέχουμε όλοι στη 48ωρη απεργία της ΟΜΕ ΟΤΕ

 

48ωρη απεργία ΟΜΕ ΟΤΕ στις 30 - 31 Oκτώβρη για τη ΣΣΕ

  • Αυτή ΕΔΩ είναι η ανακοίνωση της ΟΜΕ ΟΤΕ που αφορά την απόφαση για την 48ωρη απεργία.
 

Aπό τις συζητήσεις της ΟΜΕ ΟΤΕ για τη ΣΣΕ

  • Δείτε ΕΔΩ ολόκληρη την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας μας σε αρχείο PDF.
 

Έτοιμo και το νέο τ. 271 της ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ

Αυτό είναι το εξώφυλλο του τεύχους 271 της ΦΩΝΗΣ των ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΟΥ ΟΤΕ που κυκλοφορεί ως αρχείο PDF. Για να το διαβάσετε, παρακαλούμε πατήστε ΕΔΩ και ο σύνδεσμος θα ανοίξει μπροστά σας ολόκληρο το έντυπο μας.

Η ΠΕΤ ΟΤΕ έστω και ηλεκτρονικά προς το παρόν συνεχίζει μια αξιόλογη προσπάθεια όταν πολλά έντυπα του συνδικαλιστικού χώρου λόγω των οικονομικών δυσχερειών που αντιμετωπίζουν έχουν σταματήσει να εκδίδονται…

 

Προσοχή συνάδελφοι σε σχέση με το WFM

Συναδέλφισες, συνάδελφοι Από την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου εμφανίστηκε στο WFM, μια διαδικασία η οποία έχει πολύ σοβαρά προβλήματα στην πρακτική της εφαρμογή αφού αγγίζει πολλά και σημαντικά θέματα. Είναι η διαδικασία φωτογράφισης μέσω του Tablet εισόδων κατοικιών για επιβεβαίωση εργασίας παρόχων, είτε κατασκευής είτε άρσης βλάβης.

Η διαδικασία φωτογράφισης ιδιωτικού χώρου είναι γνωστό σε όλους ότι εγείρει πάρα πολλά ζητήματα ιδίως προσωπικών χώρων και ασφάλειας τα οποία σε καμιά των περιπτώσεων δεν είμαστε διατεθειμένοι να αφήσουμε να τα φορτωθούν οι συνάδελφοι μας. Ηδη τις πρώτες δύο ημέρες εφαρμογής είναι πάρα πολλά τα προβλήματα που αφορούν ιδίως προσωπικές επιθέσεις σε συναδέλφους από διαχειριστές πολυκατοικιών καθώς επίσης και ειδοποίηση αστυνομικών οργάνων για ενδεχόμενο αδίκημα φωτογράφισης ιδιωτικού χώρου,

Αρχικά απαιτούμε από τη Γενική Διεύθυνση Τεχνολογίας να σταματήσει άμεσα τη διαδικασία μέχρι να καταλήξουμε σε μια αποδεκτή λύση του θέματος της πιστοποίησης εργασίας παρόχων, μετά από συνάντηση με την ΠΕΤ-ΟΤΕ. Μέχρι την οριστική λύση του προβλήματος γνωστοποιούμε σε όλους τους συναδέλφους ότι, σε περίπτωση που υπάρξει παρέμβαση από ιδιοκτήτες ή διαχειριστές κατοικιών με απειλές για το θέμα της φωτογράφισης ιδιωτικού χώρου, τότε ενημερώνουν άμεσα τον προϊστάμενο και αποχωρούν από το χώρο, χωρίς καμιά άλλη διαδικασία.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση η Γενική Διεύθυνση Τεχνολογίας πριν ενεργοποιήσει τέτοιου είδους διαδικασίες θεωρούμε ότι είναι απαραίτητο να ενημερώνει την ΠΕΤ-ΟΤΕ, για να μπορούμε να έχουμε θέσεις προτάσεις στις οποίες θα υπάρχει πρακτική εφαρμογή χωρίς δεδομένα προβλήματα πάσης φύσεως.

Μέσα στην εντατικοποίηση της εργασίας και στο καθημερινό ξεζούμισμα των συναδέλφων μας δεν θα ανεχθούμε την οποιαδήποτε πρόσθετη ψυχολογική η ακόμα και σωματική βία που κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει, από επιθέσεις συνδρομητών για θέματα, που έπρεπε η Διοίκηση του ΟΤΕ να τα αντιμετωπίζει με ιδιαίτερη σοβαρότητα.

Η ασφάλεια και η υγεία των συναδέλφων μας ψυχική και σωματική είναι αδιαπραγμάτευτη βασική αρχή της ΠΕΤ-ΟΤΕ

  • Από ΕΔΩ μπορείτε να τυπώσετε την ανακοίνωση της ΠΕΤ ΟΤΕ όπως κυκλοφορεί...