ΠΕΤ-ΟΤΕ  •  Βερανζέρου 34 Αθήνα, Τ.Κ 10432  •  Τηλεφωνικό κέντρο: 2105241576 - 9  •  Fax: 2105229150  •  E-mail: info@petote.gr
38η Σ.Α. ΠΕΤ ΟΤΕ

Εδώ θα δείτε όλη τη δράση της ΠΕΤ ΟΤΕ στην 38η Συνέλευση Αντιπροσώπων της ΠΕΤ ΟΤΕ στην Τέμενη Αιγίου το διήμερο 10-11 Φεβρουαρίου 2018. Δείτε ΕΔΩ τον Διοικητικό Απολογισμό, ΕΔΩ το Πρόγραμμα Δράσης κι ΕΔΩ το κεντρικό ψηφισμα.

Πολιτισμός - ελεύθερος χρόνος

Δείτε ΕΔΩ τη σελίδα της πολιτιστικής ένωσης εργαζομένων ΟΤΕ της Ομοσπονδίας που είναι οργανωμένα όλα τα πολιτιστικά κέντρα του ΟΤΕ σ' όλη την Ελλάδα. Και γιατί πρέπει να μας ενδιαφέρει ο πολιτισμός; Γιατί είναι το μόνο οξυγόνο στις μέρες μας, η μοναδική διέξοδος δημιουργίας... Δείτε κι ΕΔΩ τα νέα του ΟΠΑΚΕ. Και ΕΔΩ βρείτε τα ξενοδοχεία που συνεργάζονται με τον ΟΠΑΚΕ και επωφεληθείτε από τις καλύτερες τιμές...

Online...
Έχουμε 32 επισκέπτες συνδεδεμένους
Φωνή των Τεχνικών τ. 271

Αυτό ΕΔΩ είναι το προηγούμενο φύλλο 271. Κι ΕΔΩ δείτε το φύλλο 270, ΕΔΩ το 269, ΕΔΩ  το  268, ΕΔΩ το 267, ΕΔΩ το 266, ΕΔΩ το 265, ΕΔΩ το 264, ΕΔΩ το 263, ΕΔΩ το 262. ΕΔΩ το 261, ΕΔΩ τ. 261, ΕΔΩ το τ. 260, ΕΔΩ το 259, ΕΔΩ το 258, ΕΔΩ το 257, ΕΔΩ το τ. 256,  ΕΔΩ τ. 255, ΕΔΩ το τ. 254, ΕΔΩ το τ. 253, ΕΔΩ το τ. 252,  ΕΔΩ το  τ. 251, ΕΔΩ το τ. 250, ΕΔΩ  το τ .249,  ΕΔΩ το τ. 248,  ΕΔΩ το τ. 247. Γίνετε εσείς οι ζωντανοί ανταποκριτές μας. Στείλτε μας τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στον εργασιακό σας χώρο στο e-mail foni@ondsl.petote.gr  Η ενημέρωση είναι δύναμη!

Και ξαφνικά πήγαμε ΕΟΠΠΥ

Από 1η Μαϊου του 2011 οι εργαζόμενοι του ΟΤΕ περάσαμε στον ΕΟΠΠΥ. Τι είναι αυτό το ταμείο; Δείτε ΕΔΩ. Τι πρέπει να κάνουμε για να βγάλουμε νέο συνταγολόγιο. Δείτε ΕΔΩ. Πού μπορούμε να βρούμε τους νέους συμβεβλημένους γιατρούς. Δείτε ΕΔΩ κι ΕΔΩ. Δείτε τη σχετική εγκύκλιο που μας βάζει στο ΕΟΠΠΥ ΕΔΩ. Δείτε ΕΔΩ πώς βάζουμε φύλλα στο βιβλιάριο ασθενείας.

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων...
Ενημέρωση από ΟΜΕ

Δείτε ΕΔΩ τα νέα της ΟΜΕ ΟΤΕ μέσα από το Sie της. Κι ΕΔΩ στο Fecebook

Ο Νόμος 1264/1982

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρο το Νόμο 1264/1982 για τις συνδικαλιστικές ελευθερίες...

Συλλογική Σύμβαση Εργασίας

Δείτε ΕΔΩ την Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας που υπέγραψε η ΟΜΕ ΟΤΕ και είναι σε ισχή...

Αρχική σελίδα Δελτία Τύπου

Δελτία Τύπου

Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση της ΓΣΕΕ

  • ΕΔΩ μπορείτε να πάρετε την ανακοίνωση σε μορφή PDF για εκτύπωση
 

Συμμετέχουμε στο Συλλαλητήριο του ΕΚΑ της 23/1/2016, στην Ομόνοια ώρα 11:00

Η ΠΕΤ ΟΤΕ καλεί τα μέλη της στο Λεκανοπέδιο Αττικής να πάρουν μέρος στο Συλλαλητήριο του Εργατικού Κέντρου Αθήνας μαζί με συνταξιούχους, τους ανέργους, τους νέους και τις νέες, ενάντια στην ψήφιση του ασφαλιστικού που σχεδιάζει η Κυβέρνηση

• στην πλατεία Ομονοίας, στις 11.00, το Σάββατο 23 Ιανουαρίου.

Θα δώσουμε μαχητικά το παρών για να αγωνιστούμε ενάντια στις καταστροφικές κυβερνητικές πολιτικές, για να αγωνιστούμε ενάντια στην «ταφόπλακα» του Ασφαλιστικού.

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016, 11.00, πλατεία Ομονοίας

  • Αυτό ΕΔΩ είναι το Δελτίο Τύπου της ΠΕΤ ΟΤΕ.
 

Με σφιγμένες τις γροθιές θα είμαστε κι εμείς εκεί!

 

Παρώντες στην 24ωρη Απεργία της 12 Νοεμβρίου 2015

Η ΠΕΤ ΟΤΕ αντιδρώντας δυναμικά στα δραματικά αποτελέσματα για τον κόσμο της μισθωτής εργασίας και ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας από το τρίτο επαχθές μνημόνιο συμμετέχει στην 24ωρης Γενικής Απεργίας την 12η Νοέμβρη 2015, που κήρυξε η ΓΣΕΕ σε συνεργασία με άλλα κοινωνικά στρώματα, τα οποία επίσης πλήττονται από την πολιτική της φτώχειας και της εξαθλίωσης, που εφαρμόζει με τον χειρότερο τρόπο η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α - ΑΝ.ΕΛ.

 

Καλούμε τους συναδέλφους μας να πάρουν μαζικά μέρος στη διοργάνωση του συλλαλητηρίου με την κατάθεση του δεύτερου πακέτου προαπαιτούμενων μέτρων στη Βουλή.

 

Η κατάργηση στην ουσία της κοινωνικής ασφάλισης με την αντικατάσταση των συντάξεων από επιδόματα φτώχειας, η φοροκαταιγίδα, ο αφανισμός κάθε εργασιακού δικαιώματος και πάνω από όλα η δραματική αύξηση της ανεργίας δεν δημιουργούν τίποτα άλλο παρά μόνο κοινωνικά ερείπια.

 

Το «κυρίως πιάτο» που έπεται και περιλαμβάνει μια σειρά από νομοσχέδια για ασφαλιστικό, εργασιακά, συνδικαλισμό, θα αντιμετωπιστούν από τα συνδικάτα και τις κοινωνικές δυνάμεις που ισοπεδώνονται, δίνοντας από κοινού τις μεγάλες μάχες σε όλα τα επίπεδα.

  • Δείτε ΕΔΩ την ανακοίνωση της ΠΕΤ ΟΤΕ όπως κυκλοφορεί τυπωμένη.
  • ΚΙ ΕΔΩ την ανακοίνωση της ΟΜΕ ΟΤΕ για το ίδιο θέμα…
 

Όλοι στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη

ΜΑΖΙ

ΜΕ ΤΗ ΓΣΕΕ,

ΚΑΙ ΕΚΘ

 

Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015, ώρα 6 μ.μ. – Άγαλμα Ελ. Βενιζέλου

 

Προς όλες τις ΤΔΕ Βόρειας Ελλάδας

 

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες

Σας καλούμε να πάρετε μαζικά μέρος στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ,  και του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης που οργανώνεται την ημέρα των εγκαινίων της 80ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, στο άγαλμα Ελ. Βενιζέλου, στις 6 μ.μ. για να διαδηλώσουμε όλοι οι εργαζόμενοι μαζί την αντίθεσή μας στην ασκούμενη πολιτική των μνημονίων που συνεχίζεται απαρέγκλιτα. Ενάντια στην ανεργία, την λιτότητα, την φτώχια. Ενάντια στο οριστικό ξεπούλημα του Ο.Τ.Ε.

 

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος της εργασίας είναι πολλά

και χρειάζεται να δοθούν άμεσες λύσεις.

 

Στο συλλαλητήριο αυτό η δική μας παρουσία είναι περισσότερο από ποτέ αναγκαία.

 

  • Δείτε ΕΔΩ την ανακοίνωση της ΠΕΤ ΟΤΕ όπως κυκλοφορεί και τυπώστε την...
 

ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 1η ΜΑΪΟΥ

Η αφίσα της φετινής Εργατικής Πρωτομαγιάς για την Αθήνα. Ανάλογες αφίσες έχουν εκδοθεί και για τη Θεσσαλονίκη και την Περιφέρεια από τη ΓΣΕΕ. Κι ΕΔΩ διαβάστε τη Διακήρυξη για τη φετινή Εργατική Πρωτομαγιά, επίσης από τη ΓΣΕΕ.

 

Τα προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους διευρύνονται συνεχώς και παρά τις διακηρύξεις της νέας κυβέρνησης δεν δείχνει να υπάρχουν ορατές λύσεις στον ορίζοντα… Η πολιτική της λιτότητας από ότι φαίνεται θα συνεχιστεί επ’ αόριστον. Και όπως όλα δείχνουν ο κόσμος της εργασίας θα συνεχίσει να «πληρώνει τα σπασμένα».

Ως εργαζόμενοι, τεχνικοί του ΟΤΕ συμμετέχουμε στις αγωνιστικές συγκεντρώσεις  για την Εργατική Πρωτομαγιά αναδεικνύοντας τόσο τα κλαδικά ζητήματα διεκδίκησης, όσο και την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών για να διασφαλίσουμε και να κερδίσουμε ξανά τα εργασιακά και κοινωνικά μας δικαιώματα.

Για όλους εμάς, η Εργατική πρωτομαγιά αποτελεί σταθμό και αφετηρία μνήμης, τιμής και αγώνα για τα βασικά κοινωνικά και ασφαλιστικά δικαιώματα που δοκιμάζονται σκληρά τα τελευταία χρόνια.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στην απεργία της 1ης Μαΐου που προκήρυξε η ΓΣΕΕ καθώς επίσης και στις απεργιακές συγκεντρώσεις στην Αθήνα, Πλατεία Κλαυθμώνος, ώρα 11, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα, όπου οργανώνουν παρόμοιες συγκεντρώσεις τα τοπικά Εργατικά Κέντρα.

Υπενθυμίζουμε στη Διοίκηση του ΟΤΕ ότι η 1η Μάη είναι ημέρα Απεργίας με ότι αυτό προβλέπεται, αφού τις ημέρες της απεργίας εργάζονται μόνο οι συνάδελφοι που είναι ποσοστό ασφαλείας.

  • Από ΕΔΩ μπορείτε να κατεβάσετε την ανακοίνωση της ΠΕΤ ΟΤΕ για την Εργατική Πρωτομαγιά σε αρχείο pdf για να την εκτυπώσετε στους χώρους δουλειάς...
 

Και οι τεχνικοί του ΟΤΕ συμμετέχουν μαζικά στην 24ωρη Γενική Απεργία της ΓΣΕΕ της 27/11/2014

Βιώνουμε κι εμείς τα μεγάλα και σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ολόκληρη η κοινωνία από τη συνεχιζόμενη για έκτη συνεχή χρονιά πολιτική των Μνημονίων και της Λιτότητας και συμμετέχουμε μαζικά στην 24ωρη Γενική Απεργία που προκήρυξε η ΓΣΕΕ για την Πέμπτη 27/11/2014.

Επιπλέον στηρίζουμε την ΟΜΕ ΟΤΕ προτάσσοντας το διεκδικητικό πλαίσιο για την υπογραφή μιας Σ.Σ.Ε με θετικό πρόσημο, που να καλύπτει όλους τους συναδέλφους μας, και να προτάσσει την ένταξη των εργαζόμενων της OTEPLUSστον ΟΤΕ.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ

Για να μην εκχωρηθεί το εναπομείναν 10% του ΟΤΕ που κατέχει το ελληνικό δημόσιο στην D.T. Λέμε όχι στη νέα φτώχεια, την ανεργία, την απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων, τη συρρίκνωση των συνδικαλιστικών ελευθεριών και τη νέα φορολογική επιδρομή στο ήδη ισχνό εισόδημα μας, την επίθεση στο ασφαλιστικό σύστημα.

Καλούμε τους συναδέλφους μας τεχνικούς του ΟΤΕ να πάρουν μαζικά μέρος στις απεργιακές συγκεντρώσεις, τόσο στην Αθήνα, ώρα 11:00 στην πλατεία Κλαυθμώνος, όσο και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας, όπου οργανώνουν συλλαλητήρια τα τοπικά Εργατικά Κέντρα.

  • ΕΔΩ η ανακοίνωση της ΠΕΤ ΟΤΕ σε εκτυπώσιμη μορφή.
 
Περισσότερα Άρθρα...